dijous, 24 de març del 2011

Barcelona Decideix! 10 d'abril

Manquen pocs dies ja per la fita històrica en què Barcelona Decideix! haurà fet que tota la ciutat de Barcelona s'hagi afegit a l'onada de Consultes Populars sobre la Independència de Catalunya que ha escombrat arreu de la nostra geografia.

10.000 voluntaris, centenars de punts d'informació, vot anticipat i sobretot, moltes, moltes ganes de fer feina, de fer les coses ben fetes i de donar l'oportunitat a prop d'un milió i mig de votants (segons el cens que els permet d'exercir el seu vot).

Les diferents tongades de vot anticipat han tingut resultats molt interessants, els més destacats dels quals han estat a la Barceloneta i, sobretot, a la vila de Gràcia. 

Sens dubte, les Consultes Populars són i hauran estat un punt d'inflexió importantíssim en el Dret a Decidir del poble català sobre el seu futur, després que Arenys de Munt trenqués el gel el proppassat 13 de setembre del 2009.

Vull donar tot el meu suport, ànims, esforç i ganes de fer que sigui un triomf de la democràcia, per a totes i cadascuna de les persones que, d'alguna manera o d'una altra, s'hi han involucrat activament.

Us deixo amb l'espot promocional de la Consulta, en què no hi manca una gran dosi d'humor, a càrrec de cares molt conegudes de la societat catalana.

Salut!


2 comentaris:

Rogger ha dit...

vindràs a donar un cop de ma? segur que necessitem gent!!

Unknown ha dit...

Ostres!!! Jo hi estic inscrit per donar-hi suport. Aquell dia no sé onte pararé, però, per poc que pugui, hi vindré!!! ;)

Tu a quin barri/districte seràs?