dilluns, 5 de novembre del 2007

Un abans i un després de Cargol Treu Farra

Benvolgudes i benvolguts:

D'aquí a molt pocs dies, i tal com es fa cada any des d'en fa un merder i mig, es celebrarà la Festa Major d'Hivern de Calonge, més coneguda com la Festa de Sant Martí.

Un any més, la Festa Major d'Hivern presenta un programa fluix, buit, i, malgrat tot, poc interessant, com si l'ajuntament, per més que canviï de color, no tingués cap interès en seguir mantenint aquesta celebració. És molt probable que no, de la mateixa manera que és molt probable que m'erri, però el que sí que és segur és que ara no entraré en les causes d'aquesta presumpta decadència.

Amb aquest preàmbul us vull presentar una nova iniciativa que ja fa uns quants dies que corre i que poc a poc haurem d'anar promocionant, per bé que es parteix del zero absolut. Un grup de joves de Calonge, que som colla de tota la vida i que ens coneixem com si ens haguéssim parit mútuament, ens hem associat per tal d'intentar canviar aquesta balança. Evidentment no seria només una qüestió de canviar la tendència decadentista de la Festa Major de Sant Martí, sinó programar-nos per actuar durant tot l'any arreu de les celebracions que hi hagi al poble i, qui sap si crear-ne de noves.


Ens diem "Cargol Treu Farra" (els motius del nom ja us els explicaré algun dia, si s'escau) i tenim moltes idees, algunes d'esbojarrades, d'altres de més assenyades, que volem dur a terme per tal de fer canviar tot això i deixar d'haver de dir sempre que, per fer festa, s'ha de marxar del poble: ja n'hi ha prou!
Així doncs, dono oficialment per "presentada" la nova entitat. Podeu estar ben segurs que us mantindrem al corrent de tot allò que fem i deixem de fer, perquè per sobre de tot el que fem i organitzem, el que ens caldrà és gent perquè ompli i faci la festa!
Com que ja fa dies que dura la cosa, tenim ja en un molt bon estat, el nostre bloc:
El bloc és d'accés restringit, però si cap de vosaltres té cap especial interès en entrar-hi, només cal que m'ho comuniqueu i us enviaré una invitació perquè us en deleiteu :P:P
Amb tot això només em queda proclamar (molt heroicament) que Calonge tindrà un abans i un després de Cargol Treu Farra i que farem tot el que podrem. A partir d'ara només el temps i la feina ens deixaran veure els fruits de l'esforç ;);) (Oi Miquel? :P:P)
Aprofito per enviar salutacions i records a tots els membres que formen aquest entrellat!
Visca Calonge! Visca Cargol Treu Farra!
Salut!


2 comentaris:

Unknown ha dit...

sempre hi ha un abans i un després! sempre!
vinga, foteu-li canya!

Unknown ha dit...

cargola treu farra,puja a la muntanya,cargol dolent,baixa a l'infern.JA,JA,JA!