dissabte, 7 de juny del 2008

Déu n'hi do com plou!

Déu n'hi do com plou!


Com va això?

Avui, abans d'anar a tocar, i tal com vaig fer fa justament quinze dies, me n'he anat d'excursió. Veient el panorama de pluges que hi ha hagut aquest darrer maig i el que duem de juny, no me n'he pogut estar d'anar a fer un cop d'ull a un embassament i he triat el de La Baells, que a hores d'ara es troba ja sobrepassant el llindar del 90%. És impressionant veure com amb només dues setmanes ha augmentat fins on és ara, partint del 67% d'aquell 24 de maig. Les imatges que us deixo tot seguit ja parlen per elles mateixes. De fet, hi ha plogut tant cap al Berguedà, que hi ha ple d'esllavissades per tot arreu, i la pròpia C-16 al túnel de Berga està tallada perquè dijous va baixar mitja muntanya com aquell qui diu.
La Baells a hores d'ara ja està alliberant aigua a grans quantitats per tal de contrarestar aquest creixement tan gran però l'augment és tan important que és molt probable que d'aquí una setmana, -si segueix el ritme de creixement actual-, s'hagin d'obrir les comportes d'emergència.
Déu n'hi do, no?

Al fons de tot del bloc us deixo amb un petit àlbum de fotografies que he fet avui. Salut a tothom!


Aquesta és la imatge que oferia La Baells el 24 de maig, d'avui en fa justament dues setmanes.


I aquesta és la imatge que oferia avui La Baells amb un 89% de la seva capacitat. Realment, un augment molt considerable.