dimarts, 29 de juliol del 2008

Les Re-Barraques de Colonge!!!


Mainada d'arreu!

A Colonge seguim estant de festa i no en tenim prou amb una sola vegada! El cert és que, les primeres barraques que vàrem fer (els dies 11, 12 i 13 de juliol), en general varen anar força bé però, les tempestes d'estiu varen tornar a ser un autèntic repte per als nostres actes.

Ja que vàrem haver de suspendre tots els concerts del dissabte dia 12 i aprofitant que tenim unes ganes boges de tornar a fer gresca fins altes hores de la matinada, tornem a convocar barraques per al divendres 8 i dissabte 9 d'agost de 2008!!!

Les barraques s'emplaçaran al gairebé al mateix indret, és a dir, al davant del Pavelló d'Esports (entremig de l'Escola Pere Rosselló i el Camp de Futbol).

El divendres comptarem amb l'actuació de Kisapkè i l'Orquestra Di-Versiones, mentre que dissabte serà una nit destinada als autèntics amants de barraques on podran estar tranquil·lament envoltats de la seva gent, amb l'ambient propi de barraques i amb alguna sorpresa amagada que no es donarà a conèixer fins que hi sigueu!!!

No cal pas dir que amb la nostra entitat, la Cargol Treu Farra, hi tornarem a participar molt activament i que esperem de tot cor que no hi falteu cap de vosaltres!!!

Recordeu! Els dies 8 i 9 d'agost de 2008, LES RE-BARRAQUES DE COLONGE!!! No us les perdeu per res del món!


Us deixo amb l'adreça de Cargol Treu Farra on de seguida hi penjarem el programa i a més, un plànol perquè els que sou de fora pugueu trobar-ho de seguida!

Salut a tothom!

http://cargoltreufarra.blogspot.com

http://www.calonge.cat