dijous, 2 de setembre del 2010

Records d'un gran indret!

Vés-te'n a passar un parell de dies amb un col·lega dels que paguen la pena (gràcies, Funti! :P) Sent-te acollit de gust per tothom qui l'envolta.
Justificació completa


Gaudeix d'un entorn privilegiat de la mà d'un guia excel·lent ;)




Relaxa't, mou-
te i aprèn a contemplar allò que tens a tot voltant teu.



Buida't e
l cap de cabòries i deixa-hi entrar els sons de l'indret.




Barreja tot això i t
e'n sortirà el Solsonès. Pocs cops són aquells en què un viatge et marca de debò. Aquells cops en què mai no t'oblidaràs d'allò que ets vist, d'allò que ets viscut, d'allò que ets palpat.


Content d'ha
ver passat uns dies genials en una comarca plena de racons i d'indrets que em quedaran impresos en la memòria pel seu atractiu: rius, avencs, gorges, història, grans serralades,...i una colla de gent que encara ho adoba tot molt més bé!

Són tants els punts que m'han cridat l'atenció que seria impossible d'anomenar-los. Per als qui no ho conegueu, us recomano moltíssim que visiteu el Solsonès. Per als qui ja la conegueu, estic content de ser un més del grup que ha pogut compartir i gaudir d'aquests paratges!

La ciutat de Solsona i tota la història que l'envolta, el cementiri d'Olius, la Ribera Salada, el Pont del Clop, les fonts del Cardener, el Port del Comte, l'Estivella, Pinós, Sant Ponç,...


Quin bon record me n'enduc! Espero poder-hi tornar ben aviat per continuar la visita i aprofundir molt més en la màgia que envolta aquesta comarca!

1 comentari:

alb ha dit...

I el que queda per veure! jejeje.. Busa, la Fageda, el poblat Ibèric Lacetà, l'Sputnik, el fora pistes del forat de la bòfia... . Cal dir que nosaltres també vàrem tenir un guia excel·lent a l'empordà eh! :-P
Ja saps que pots tornar quan vulguis.. Tothom s'ha endut un bon record de la teva estada ;)