diumenge, 4 de març del 2012

Després de la feina, vacances!

Salut a tothom!

D'aquí un parell de dies "em faré gran" i vui escriure quatre ratlles de com va tot per aquí.

Dijous passat al vespre vaig intentar tocar l'Allegro Barbaro de Béla Bartók a la sala de cambra del Conservatori. Això va suposar el darrer obstacle abans del que serà aquesta setmana, que tenim festa. Aquí se'n diu Hiihtoloma o vacances d'esquiar. El dia ja comença a ser molt llarg i, tret d'algunes excepcions, segueix sent prou fred perquè la neu es mantingui perfectament.

Fa un parell o tres de dies es va desglaçar força neu perquè la temperatura va pujar un parell de graus per sobre zero. Ara torna a fer força fred (de dies voltem els -5ºC i de nits -12ºC), i està ben serè. Això implica que s'han fet enormes plaques de gel arreu i, de fet, és ara el moment que hi ha més relliscades i tot plegat! hehehe Per fer esquí de fons va prou bé, perquè la neu està una mica gebrada i tot llisca que déu n'hi do.

Demà marxem al poble d'un dels col·legues de classe, Pyhäjärvi, a uns 150 km al nord-oest d'aquí. Allà hi celebrarem el meu aniversari. Espero poder esquiar per allà una bona estona i gaudir de la sauna tradicional que tenen a casa seu, d'aquelles que escalfen amb llenya de bedoll i que fan aquella olor tan bona.

Dimecres marxem a un viatge molt curt i sobretot molt barat, cap a Estocolm. És qüestió d'agafar un d'aquests vaixells que van des de Helsinki fins allà. Tindrem cabina i tot! A Estocolm només hi passarem unes hores, però si més no veurem quelcom i sobretot, voltarem i passarem estones amb colla. El millor és el preu! Uns 15 € per cap tot plegat. Al·lucinant, oi?

I res, cercant feina com un beneit. He enviat molts de currículums i espero que em truquin ben aviat. De fet, hi ha força ofertes i alguna cosa o altra caurà, això segur. 

Musicalment tot sobre rodes. Aprenent moltíssim. Aquests dies seran de pausa, però després tornem-hi. A finals de mes intentaré tocar la dansa núm. 8 de Granados. Serà tota una cosa exòtica aquí dalt! hehehe

Acabo de tornar de fer un volt amb bici. Fa un bon sol, però carda fred encara. He estat anant pràcticament tota l'estona pel damunt del llac Kallavesi (el que envolta tot Kuopio i rodalies). Era tot gel pur, però, anant amb compte s'hi pot anar perfectament. Estava ple de gent esquiant-hi, òbviament.

Us convido a fer un cop d'ull a les fotos. Aprofito per enviar petons i abraçades a tothom! Aquí tot va molt bé. Cal fer feina i de valent, però ja es tracta d'això, oi?

Salut!





1 comentari:

ptiua ha dit...

Nen!! se'm fa estrany veure tan gel i llegir que fa tanta fred quan aki arribem als 45 graus! xDD Son molt xules les fotusssssssssss!! ;) colta que vagi molt i molt b l'aniversari! passeu-vos-ho molt rebe i esquia molt x mi, que aquest any de moment encara no hi he pogut anar!! :PP un petonas molt fort i FELICITATS!! ;)