dimarts, 27 de novembre del 2007

L'Arbreda de Can Feliciano, un homenatge musical

Bon dia mainada!!
Avui estic content, actiu i esperonat. No és pas que m'hagi aixecat amb un peu diferent de cap altre dia, ni que m'hagi tocat la loteria, ni res que pugui ser extremat, però sí que us puc dir una cosa: m'ha trucat en Quim Rotllant, de Blanes, tot dient-me que la meva sardana ha estat seleccionada com una de les cinc finalistes del Concurs de composició, el termini del qual s'acabava el proppassat 5 d'octubre. És evident que ésser finalista no implica pas tenir cap premi, però esclar, ja és d'agrair sapiguer-ne la notícia. És per això que us convido a tothom que assistiu aquest dissabte 1 de desembre a les 22:00h al Teatre de Blanes on es farà el lliurament de premis d'aquest concurs, i allà es podrà sapiguer com ha anat tot plegat.
De fet, tot això ho deia perquè, (em permeto el luxe d'avançar esdeveniments), la sardana duu per títol "l'Arbreda de Can Feliciano", que, per als qui no la conegueu, és l'arbreda de la riera de Sant Genís, en el seu tram travessant per Malgrat de Mar, que, molt probablement en deveu haver sentit parlar, ha estat i està sota un gran perill de desaparèixer. Esperonat per gent d'aquest poble tan joliu, i molt concretament per l'Anna Maria Anglada i tota la seva família (records!! ;);) ) vaig dedicar la meva composició a aquest indret.
Sens dubte, espero de tot cor que, encara que simbòlicament, aquest espai forestal rebi el meu reconeixement i homenatge!
Salut a tothom i visca l'Arbreda de Can Feliciano!!

5 comentaris:

Unknown ha dit...

ostres, m'ha caigut la llàgrima....et desitjo moltíssima sort, estic segura que la teva sardana serà genial, espero que t'ho reconeguin i tinguis algun premi.
moltes felicitats per arribar a ser finalista!

Jaume ha dit...

L'Anna Maria es posarà a plorar quan ho llegeixi! jejeje!
Ah!!!, que ja plora! Ara ho veig!
jejeje
Jo aposto per tu com a primer premi... Els cracks es reconèixen de lluny....

Unknown ha dit...

jaume, és ben bé que no t'enteres...eh?

Sentinella en vetlla: ha dit...

Gràcies Ivan,
sempre seràs benvingut a Malgrat, has despertat esperances i alegries a molta gent que pateix el desgast de mantenir dempeu aquesta revolta (si es pot sir així)
Gràcies i continua així.

en Joan de Sa Bardissa ha dit...

Això ha estat un èxit i, encara que no sigui del poble, m'hi sento molt involucrat! Aquest homenatge és per tots vosaltres!! Gaudiu-lo al màxim ;)

Salut !!