diumenge, 12 d’agost del 2012

11 de setembre del 2012. Un abans i un després.

Salut a tothom!

   Aquest proper Onze de Setembre -Diada Nacional de Catalunya- serà un punt d'inflexió. Hi haurà un abans i un després. No serà "una Diada més" en què un grup de catalans anem a complir amb la "quota independentista" de la jornada. 

   Aquesta Diada, ha de significar un dels punts culminants del nostre procés de segregació definitiva de l'Estat espanyol, arran del creixement exponencial del partidaris a la independència, després d'una situació econòmica, política, social, lingüística, etc. que s'està agreujant cada dia que seguim pertanyent a l'Estat que mai no ens ha entès ni respectat i mai no ha fet cap esforç per fer-ho. 

   La repressió i l'agressivitat de l'Estat espanyol vers Catalunya ha anat creixent també d'una manera exponencial, i prova d'això en són els múltiples atacs a la nostra llengua (no només a Catalunya, sinó arreu dels Països Catalans). 

   A nivell econòmic, les dades ja fa molts anys que són escandaloses. L'espoli fiscal que pateix Catalunya, fa que siguem el territori d'Europa que paga més impostos per als seus productes i serveis, mentre hem d'arrossegar grans i cada cop més importants mancances en educació, sanitat, cultura, bombers, etc. El resultat d'aquest espoli queda molt ben reflectit en l'Espolímetre, que es va activar fa poc, per posar de manifest la realitat econòmica del nostre país.


   Els efectes de totes aquestes mesures són encara força difícils de predir, però tots i cadascun d'ells tindran unes conseqüències molt negatives per al jovent del nostre país, i per tant, per al futur del nostre país. La manca de recursos per a l'educació, la cada cop més inaccessible cultura, la manca de dispositius dels bombers per atendre estius ferotges com el d'enguany, etc. Hi ha moltíssims sectors que en queden afectats i totes aquestes mancances deixaran seqüel·les, algunes de les quals, trigarem anys a poder esborrar. Això sí: sempre i quan ens independitzem urgentment de l'Estat espanyol i puguem controlar els nostres recursos i els nostres diners -els que generem, sí, perquè ser-hi, hi són-, en la seva totalitat.

   Per tant, ens trobem en un moment molt crític. Un moment en què la totalitat del poble català s'ha d'involucrar en el procés per garantir el seu futur i la seva supervivència. 

   Tal com s'està dient molt sovint darrerament, tenim dues opcions com a poble: l'una és seguir en aquest vaixell que s'està enfonsant a gran velocitat, anomenat España. L'altra opció, és la de saltar a l'aigua i nedar ben fort per arribar a terra ferma ben aviat i reflotar el nostre país, Catalunya, i amb ella, tot allò que hi comporta. 

No ens trobem en un moment de dubte. No és moment per a pors. No és moment per a escepticismes. No és moment per a indiferències. 

Tots i cadascun dels catalans som plenament responsables del futur del nostre país, i ara hem arribat a l'urgentíssim moment d'haver d'actuar. 

Per això, l'Assemblea Nacional Catalana
amb l'adhesió i suport de moltíssimes entitats, associacions, grups, i individus, convoca tota la societat catalana a manifestar-se el proper 11 de setembre, -Diada Nacional de Catalunya-, sota el lema 
"Catalunya, nou Estat d'Europa"
per mostrar i cridar unànimement, el clam del nostre poble. 

No us quedeu a casa. No ho deixeu per un altre dia. No creieu que no serveix per res. 

Actueu i feu-ho ARA!!!

* Us deixo amb el vídeo promocional de l'Assemblea Nacional Catalana.