divendres, 10 d’agost del 2012

"Catalunya, nou Estat d'Europa"

Salut a tothom!

Avui, enmig del sempre creixent allunyament -irreversible- entre Catalunya i Espanya, em veig obligat a escriure aquest article breu.

L'Assemblea Nacional Catalana convoca tots i cadascun dels ciutadans d'aquest país a manifestar-se obertament l'11 de Setembre d'enguany -Diada Nacional de Catalunya-, sota el lema: "Catalunya, nou Estat d'Europa". S'estan organitzant centenars d'autocars des d'arreu de la nostra geografia per tal de poder fer-hi arribar el màxim de gent possible!

Cal que sigui una manifestació absolutament massiva: la més massiva que hi hagi hagut mai en la història de Catalunya, per dir ben fort i unànimement les voluntats majoritàries, dominants i creixents del poble català.

Vull posar de manifest el meu rebuig total i la indignació màxima en assabentar-me que Convergència i Unió pretén aprofitar-se de l'èxit de participació d'aquest acte, per dir -tot maquillant, un cop més, la realitat-, que el poble català s'haurà manifestat pel "seu pacte fiscal" (el de CiU, és clar).

Senyor Artur Mas, president actual del nostre país: 
- Fins quan deixaràs d'amagar-te darrere el matoll? 
- Quan plantaràs cara a aquell que porta més de trenta anys espoliant-nos insaciablament? - Quan escoltaràs, per fi, les voluntats del poble que -se suposa- que representes?

TOTS I CADASCUN DELS CATALANS HEM D'OMPLIR BARCELONA AQUEST PROPER 11 DE SETEMBRE, EN LA QUE HA DE SER LA MANIFESTACIÓ MÉS MULTITUDINÀRIA DE LA HISTÒRIA DEL NOSTRE PAÍS! 

NO HI FALTEU!!! EL VOSTRE SUPORT ÉS INDISPENSABLE!!!