dimarts, 13 de març del 2012

Un aniversari molt diferent

I ja tenim la setmana de vacances enrere, amb un grapat de molt molt bons records i, per sort, amb una colla de fotografies.

La hiihtoloma, com en diuen o "vacances d'esquiar", ha estat ben moguda i el cert és que no he parat ni un moment. La solució perfecte per a un cul d'en Jaumet com els meus!

Tot va començar dilluns, que vàrem anar uns quants de classe al poble natal d'un d'ells, Pyhäjärvi, a uns 150 km al nord-oest de Kuopio. Allà hi vàrem celebrar el meu aniversari, on una amiga va fer un pastís de xocolata que encara me'n llepo els dits. A més, vàrem fer honor a les vacances i vàrem anar amb esquí de fons per un recorregut d'uns 9 o 10 km. Els altres ho portaven molt més per mà... jo, de mica en mica, en vaig aprenent! haahah és més fàcil fer esquí alpí, però! 

Dimecres al dematí marxàvem aviat del poble, per passar a recollir més gent a Kuopio i anar a Helsinki on ens esperava el Gabriella, un vaixell de l'empresa Viking Line, que ens duria a través del golf de Finlàndia, al Mar Bàltic, en direcció Estocolm. A la ciutat ens hi vàrem estar poc, només unes 6 hores, però ja vàrem poder-hi fer un bon volt. El millor, però, va ser l'experiència a dins del vaixell, on hi pots fer pràcticament de tot (més val així, perquè el trajecte dura 15 hores cada vegada! hahaha).

Finalment, per si no n'hi hagués hagut prou, en tornant a Kuopio, vàrem deixar gent i alguns vàrem tornar a marxar, aquest cop cap a Alavus, a uns 300 km a l'oest de Kuopio, on dissabte una amiga nostra participava en un concurs de cant. 

Dissabte al vespre aterrava al pis de Kuopio després de fer, entre cotxe i vaixell, més de 2700 km! Realment, una setmana i un aniversari molt diferents, i sobretot, molt collonuts!!!

Us deixo amb algunes fotos. Algunes d'elles realment paguen la pena: sobretot les que hi ha al mar, encara glaçat!

Salut!!!

4 comentaris:

ptiua ha dit...

NENNNNNNNNNNNNNNN!! deu ni do quines mogues aqui a l'altra punta dl mon no!?? hehehehe. m'alegro que tot anes rebe!! ;) espero que aquest cop el vaixell fos comfortable i no hi hagues babys! ;) Ya tu sabes... xDD Ls fotus son una ajuda refrescant per la calor que ens fa aqui a l'altra punta dl mon! :P encara se'm fa molt dificil d'imaginar...! :p petit ke moltes felicitats i una abraçada enorme! :DD ttm molt!

Unknown ha dit...

Moltes gràcies maqueeeeeeeeeeee!!! El cert és que ha estat una setmana molt maca i interessant, això segur! No pateixis que no vaig fer de "baby" en cap moment. El vaixell era d'aquells grossos, i haig d'admetre que en algun moment es movia força, però, res en comparació a l'odissea anant a Tallinn! xDDD

Cuida't i molts de petons. Aquí fa un bon sol ara mateix. Són les 9:10 del matí i estem a -3,2ºC ;)

Petooooooooooooooons!!!

Marcel Fernández ha dit...

No pares!!!!!!!

Unknown ha dit...

Intento no parar ;)