dijous, 6 de setembre del 2007

La "Real Federación Española de Fútbol" prohibeix que es celebri el partit amistós entre Catalunya i Els Estats Units d'Amèrica!

Benvolgudes i benvolguts:


La "Real Federación Española de Fútbol" va decidir prohibir sense cap dret ni motiu justificable aparent el partit amistós que s'havia de celebrar el 14 d'octubre d'enguany entre la selecció de Catalunya i la dels Estats Units d'Amèrica. Al·legant motius francament incongruents i d'una penositat extrema, la RFEF segueix tenint impunitat en les seves decisions tot aprofitant un curiós i trist silenci i manca d'eficàcia del Govern de Jose Montilla en l'afer.
Els catalans ja fa temps que n'estem tips d'haver-nos d'explicar i justificar constament per tot allò que fem i deixem de fer. Ja comença a ésser l'hora de girar la truita.

Envieu una carta per correu electrònic al President de la RFEF, que és el màxim responsable d'aquesta decisió tan trista per tal que fem el màxim de pressió per manifestar el nostre més profund rebuig vers la decisió. No cal pas dir que us estaré agraïts que feu la màxima difusió d'aquesta campanya i que arribi el més lluny possible.

http://www.seleccions.cat/protesta/protesta.asp

Moltes gràcies a tothom per la vostra col·laboració
.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

quines bajanades!

en Joan de Sa Bardissa ha dit...

Ieps Doble Canya misteriosa :P:P

Com que "quines bajanades" ??
Ja fa temps que n'estem tips, els catalans, d'haver-nos d'ajupir tota l'estona i haver de donar explicacions sobre tot allò que volem fer i haver-nos de justificar, com si fóssim criminals!

Endavant, ni un sol pas enrere! Avancem cap a la Sobirania total!

Unknown ha dit...

les bajanades van per la "real federassion egpañola"...no m'he plicat bé....

Montse ha dit...

Mai ens deixaran ser, perquè això suposa la seva ruina

en Joan de Sa Bardissa ha dit...

Per a la "doble canya" > ah!! m'havies espantat!!!

Per a la "montse" > Si és la seva ruïna no és pas el nostre problema, per descomptat! La qüestió no és "si ens deixaran ésser". No són pas ells qui ha de decidir sobre el nostre futur, sinó nosaltres!! ;)

Salut i lluita!