dijous, 11 d’octubre del 2007

L'Institut Ramon Llull, excel·lent en la seva tasca!

Hola mainada!
Ara mateix tinc molta poca d'estona per poder-me regalar gaire a escriure, però bé, com que fa dies que no hi escric res per aquí (perquè era de viatge, i tot just ahir en vaig tornar!!) només vull fer un petit comentari que servirà, alhora, de preludi per quan expliqui com va anar el viatge i tot l'intercanvi d'impressions que en vàrem treure amb els friquismes respectius que en Jaume i jo ens havíem proposat assolir i fer-ne recerca...
Només vull felicitar molt fortament la grandíssima i valuosíssima tasca de l'Institut Ramon Llull, que està essent més que visible a Alemanya (i no pas només a Frankfurt onte hi ha la fira del llibre). Propaganda del país, promoció de la literatura, exposicions i sobretot, veure com, a molts de llocs (museus, exposicions, visites,...), d'entre les poques llengües a què es podia optar, hi havia la nostra: sens dubte una gran satisfacció per a tots aquells que ho vegin i encara més important: un missatge molt clar a la població mundial; i és que la nostra llengua és més viva que mai i té un afany de ser-ne encara molt més, malgrat que molta de gent maldi perquè passi tot el contrari. Tanmateix no em canso ni em cansaré mai de repetir i recordar que la supervivència i normalització de la nostra llengua només depèn de nosaltres, de l'ús que en fem i de l'orgull propi que demostrem tenir cada cop que emprem quelcom tan nostre com és una llengua.

Hosti! Se'm llença el temps al damunt i no puc pas seguir escrivint més! M'acomiado! Ja tornaré ja :P:P I us explicaré el que vàrem fer al viatge (fil per randa :P:P,... o no...)


Visca l'Institut Ramon Llull! Visca la nostra Llengua!



Salut!!