dimarts, 6 de novembre del 2007

"La processó és molt llarga, i el ciri molt curt"

Benvolgudes i benvolguts:

Aprofito aquesta frase feta tan collonuda que em va ensenyar la Mercè i l'Agustí de la Contemporània (i amb l'avinentesa els hi donc records :P:P) per posar de manifest el "ball de nit" que hi està havent amb tot el tema de les infraestructures al nostre país, i que traspua tercermundisme per tot arreu.

Sembla ser que el període de mancances i de precarietat dels serveis dels transports públics (tant els que estan en obres com el que, n'han patit les conseqüències) s'allargarà força més del previst. De fet, diuen que fins el desembre no es restablirà el servei de les línies 2, 7 i 10 de rodalies. Per si no fos poc, els ferrocarrils de la Generalitat, n'han sortit molt escaldats perquè, per culpa de les obres del TGV (digueu-ne AVE si voleu, però jo passo, francament), hi ha hagut ensorraments i esvorancs en els seus túnels. El més bo del cas és que tot aquest merder que hi està havent sembla que vol concloure de la següent manera: un terrabastall de cal Déu que capgirarà tot el país fent-lo anar de cul; una imminent caiguda de la Sagrada Família quan el TGV hi passi per sota, un pretès "tren d'alta velocitat" que no podria assolir la velocitat que li pertocaria fruit de mancances i incorreccions a l'hora de construir-ne el traçat, etc.
En fi, tercermundista (per no dir-ne "quartmundista" o encara més).

I no és maco això?

En fi, que, malgrat tot, quedo perplex de veure la paciència (o passivitat) de la gent vers el tema i l'aparent poca remor de fons que hi està havent, tot i estar-ne passant de tant gruixudes,... Fins on arribarà la paciència? Perquè, la processó serà molt llarga, sí,... però... el ciri es va escurçant.

Salut! ;)

4 comentaris:

Jaume ha dit...

Veig que el tema trens està de moda per a tu també.. a veure si et començaran a agradar i tot ;-)
jejeje

Unknown ha dit...

Per on passa el tren?
No pas per la via!

Jaume i Ivan....jo ja ho sabia! jaja

en Joan de Sa Bardissa ha dit...

Hosti! An aquesta de la "doble canya" li haurem de baixar la dosi...
hahaahahahaah ÉS GROMA!

Salut mainada ;) i feina,... i un bon forat, per ficar-hi l'e...

;)

Unknown ha dit...

a qui li haurem de pujar el preu de les visites és al sabardissu que no es deixa veure!