diumenge, 14 de novembre del 2010

PSC (OE) ... un cop més... patètic!

Manquen ja pocs dies per a la fita electoral que de ben segur marcarà un punt d'inflexió en el futur del nostre petit país i el cert és que hi ha personatges i grups polítics que mai no ens deixen de sorprendre.
Després d'haver ajudat el país a caure molt més avall de la fondària en què ja es trobava, els sociates tornen a sorprendre'ns amb un reguitzell "d'eslògans" -ho poso entre cometes, perquè no sé si pot anomenar-se'n així-, que es mouen entre la ridiculesa absoluta i la ignorància més buida de contingut.

Un no-contingut tan present en els sociates que són absolutament incapaços, ni tan sols, de crear uns eslògans publicitaris que tinguin, si més no, un xic de consistència, i que desprenguin, encara que sigui simbòlicament, un xic de credibilitat.

Heus ací, un cop més la política dels sociates: la confrontació i el fet de llençar pedres al teulat d'altri. 

Alguns dels exemples que podrem trobar són aquests:

"Ni independentistes, ni de dretes"

Que patètics que arriben a ser, per arribar a tal punt d'ésser incapaços de definir-se tal com són (si és que són res), i passin a dir allò que no són...
"Ser català és treballar dur i amb les idees clares"

Quina idea més atractiva, no? Jo personalment si me'l volgués creure, no ho faria ni fart de vi. Un president que em diu que hauré de treballar dur? Per què no em garanteix una educació o un servei sanitari digne abans d'exigir-me treball dur? Gràcies sr. Montilla per recordar-nos a tots els catalans, que som una colla d'imbècils que només fem que treballar dur per pagar la bona vida i els privilegis de la resta d'un Estat que ens menysprea i ens vomita a sobre diàriament.

"Artur Mas de lo mismo"

Sense comentaris, oi? Vull deixar molt, molt, molt clar, que amb el que diré ara, no estic recolzant de cap manera els de CiU, sinó que simplement faig una crítica d'un altre eslògan patètic. Només se m'acut dir que és una altra aportació típica dels sociates: la instauració del catanyol com a llengua oficial. Visca l'aiguabarreig i visca la dissolució.

"Garantia de progrés"

Aquest eslògan és molt apte per tots aquells addictes a la hipocresia i als acudits de poca reputació. Que irònic que un equip que ha estat vuit anys en un govern i que l'única cosa mínimament visible que ha sabut dur a terme, ha estat podrir-lo encara més, i amb ell, intentar podrir, que ja hi eren, el país. Prou, si us plau.

A tots aquells que sou a hores d'ara a dins del Parlament: un ZERO per a tots. (i n'hi ha molts que es mereixerien puntuació negativa).


Aires nous. Canvi de soca-rel. Prou de putrefacció. Renovació, si us plau!