dimarts, 3 de juny del 2008

Visca el bícing!!!

Visca el bícing!!!

Bon dia mainada!!!


El bícing, és un dels invents més intel·ligents i amb més èxit que ha tingut l'ajuntament de Barcelona en els darrers anys. De fet, n'ha tingut tant d'èxit, que el servei està completament desbordat, i a hores d'ara és completament freqüent trobar-se sovint parades on no hi ha bicicletes per disposar-ne o, per altra banda, trobar-se amb parades on no s'hi pot deixar la bicicleta perquè són plenes.

En un termini de menys d'un any, milers de bicicletes estan omplint els carrers i avingudes de Barcelona. És curiós, tanmateix, veure que amb prou feines no s'han fet ampliacions de carrils bici, ni creació de nous espais per aquest mitjà de transport.

De fet, fins i tot s'estan vivint situacions insòlites (per no dir surrealistes), en què, per exemple a l'Avinguda Meridiana, -on hi ha un carril bici de fa molt de temps i per tant, consolidat-, l'ajuntament s'encaparra en construir les estacions d'autobús al bell mig del traçat del carril bici, sense ni tan sols esborrar-ne les ratlles de pintura que marquen el carril, i sense proposar un recorregut alternatiu.


L'Arnau i jo, en un gest de resignació-ironia, n'hem fet un petit reportatge que us convido que mireu amb atenció i que gaudiu amb escreix en el proper vídeo.

Salut a tothom! Ah!... i Visca el bícing!


1 comentari:

joanet86 ha dit...

haha! molt bo el reportatge! això és increïble, si es fes més ús de la bici aquesta parada hauria durat menys que un caramel davant d'un col·legi. Clar... com k no és lo mateix tallar un carril bici que la diagonal... Aixxx no em queixo, que sóc el primer d'utilitzar la moto.