dijous, 23 d’agost del 2012

Què hi puc fer jo? Què hi podem fer nosaltres?

   Des que el juny d'enguany l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) va encetar la Marxa per la Independència, que ha anat i haurà anat passant per arreu de les nostres comarques, s'està fent una campanya extensíssima a tots els nivells per tal de convocar la totalitat de la societat catalana a manifestar-se lliure i obertament a favor de la independència, sota el lema "Catalunya, nou Estat d'Europa", el proper 11 de setembre del 2012, Diada Nacional de Catalunya.

   Crec que, a aquestes alçades i havent arribat als nivells que hem atès, no cal entrar en donar encara més motius per a manifestar-se. El futur del nostre país, i per tant, el futur dels nostres fills, de la nostra economia, de la nostra llengua, de la nostra identitat, ... hi tenen un paper cabdal i cal que lluitem units i fortament per reflotar el vaixell, que tants d'altres volen enfonsar. 

Aquests dies estic fent -tal com moltíssima altra gent-, tanta difusió com puc de tot plegat. Avui us proposo de fer-ne difusió aquí també, per qui s'ho vulgui llegir. 

¿Què pots/podeu fer per ajudar a difondre el projecte i per col·laborar en què la Diada d'enguany tingui un ressò mundial, i el més important: no deixi indiferent ningú?

- Confirma la teva assistència a l'esdeveniment del Facebook, creat per l'ANC. Convida-hi totes les amistats. Fes-ne difusió màxima al teu mur, etc.  

- Difon al màxim l'esdeveniment mitjançant el correu electrònic, twitter i qualsevol altre mitjà de què disposis. Evidentment, també, mitjançant el boca-orella, fent-ho arribar a tothom: veïns, germans, cosins, oncles, pares, avis,... TOTHOM! Teniu el cartell oficial de la manifestació punxant aquí.

- Es preveu una afluència massiva de gent a Barcelona. Estem parlant de xifres que podrien superar els 3 milions de persones. És convenient que s'organitzi l'anada a Barcelona per tal d'evitar que hi hagi gent que en quedi fora. A la pàgina de l'ANC hi ha un llistat dels autobusos que es fan des d'indrets d'arreu de la geografia. Si al teu indret no n'hi ha cap i vols/voleu organitzar-ne un, a la mateixa pàgina podeu informar-vos-en i crear un autobús des del vostre poble/ciutat. Com més serem més riurem!

- Pots/podeu inscriure't/-vos com a col·laborador de l'organització. En un acte tan massiu com aquest, caldrà molta gent voluntària per tal de cobrir les diverses tasques de l'organització. Per tal d'inscriure-vos-hi com a voluntaris, cliqueu aquí


- Convideu contactes internacionals a assistir i informar-se sobre els actes de la Diada. La gran afluència de gent serà definitiva per fer conèixer -un cop més- al món, la voluntant de la majoria de la societat catalana i sobretot, a fer decantar d'un cop la classe política, per encarar la recta final i la culminació del procés d'independència del nostre país.

Recordeu: l'èxit de la manifestació, i per tant, el futur del nostre país, és a les vostres mans! 

TOTHOM A BARCELONA PER LA DIADA!!!