dimarts, 5 d’abril del 2011

Montilla, per què no calles?

Aquest diumenge 10 d'abril conclourà el termini de celebració de la Consulta sobre la Independència de Catalunya a nivell de la ciutat de Barcelona (tot i que també es celebrarà en d'altres poblacions, com ara Blanes). 

Si bé fa dies l'ex-president de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol i Soley votava a favor de la independència en aquesta consulta, pocs dies en endavant va ser el torn de l'a hores d'ara president, Artur Mas i Gavarró, que també va optar, no només per participar en aquest esdeveniment -i per tant, legitimant-lo-, sinó per proclamar clarament i en veu alta, la seva opció favorable a la independència. 

La nota discordant -sempre n'hi ha una- va venir a càrrec d'un altre ex-president de la Generalitat de Catalunya: Jose Montilla Aguilera, que, un cop més, va demostrar que, a més a més d'analfabet i incompetent, no té ni idea de què és la democràcia. 
Montilla va atacar la decisió que prengué Artur Mas, ja pel sol fet d'haver participat en una Consulta Popular sobre la Independència. El súmmum ja va ser quan Mas havia afirmat públicament que havia votat a favor de la independència. A en Montilla li va mancar temps per dir-li que un president de la Generalitat no hauria de fer això i que està motivant la fractura social (perdó, no puc fer una cita literal). 

Així doncs, segons Montilla: participar en una Consulta Popular és atiar la fractura social.

Montilla: fes-t'ho mirar, plega i calla. Gràcies.

Que consti que no he tingut mai gaire simpatia -per no dir gens- amb CiU. Però també cal dir que la decisió de Mas -i de molts dels consellers- de participar en això, es mereix el meu aplaudiment. Ara només manca que ho facin de debò. 

Salut!