dijous, 6 de gener del 2011

VIE, Vida Intel·ligent a l'espai

Avui vull escriure en aquest dia de Reis amb un regal per a tothom qui visiti aquest escrit breu que faré.

Potser molts de vosaltres ja ho coneixereu però, en qualsevol cas, trobo que ha arribat el moment de fer un petit homenatge a una sèrie de tretze capítols, que en el seu moment va ser emesa per la Xarxa de Televisions Locals i que ara pot trobar-se fàcilment a internet. 

Us parlo de V.I.E. (Vida Intel·ligent a l'espai), una sèrie ambientada a l'any 2012 i que ens mostra la vida i evolució de la nau Ramon Llull-II en la seva cerca de vida catalana a l'espai i la difusió del correcte ús de la nostra llengua!

Si a més us dic que els personatges que hi apareixen són ninots animats i que són els propis actors que mouen els ninots els que hi afegeixen les locucions, encara té més gràcia.

A més, algunes de les músiques que s'hi fan servir són extretes justament de fragments de la Cobla Contemporània, de la qual fins fa ben poc en formava part. 

Les grans dosis d'alegria, tristor, tendresa, amistat, amor, sexe, mort, felicitat, violència, i sobretot, humor, molt d'humor.

Us convido a mirar aquesta sèrie tan collonuda perquè us pugueu descollonar una bona estona i que, tal com em passa a mi i a molts amics meus, estiguem frisant per veure'n ja la 2a temporada!!! xD

Salut!